DE LEUKSTE HARDLOOP FAMILIE VAN NEDERLAND

IK LOOP HARD SHOP

Met ruim 25.000 hardloop vrienden vanuit de community hoef je nooit meer alleen te lopen. Zeker in tijden van corona is het goed om je hoofd te legen waarbij andere leden je zullen stimuleren en motiveren om van de bank te komen. Het delen en verenigen van onze gezamenlijk passie is waar de Ik Loop Hard kleding voor staat: fun, plezier en hardlopen op jouw eigen tempo samen met vele andere Ik Loop Hard maatjes.

alle denkbare varianten verkrijgbaar!

BEKIJK HIER JOUW HOODIE

Bijzondere aspecten van het shirt:

Leden & klanten gaven ons een 9+ /10 van 327 reviews

4.5/5

alle denkbare varianten verkrijgbaar!

BEKIJK HIER JOUW WINTER LONGSLEEVE

Bijzondere aspecten van het shirt:

Leden & klanten gaven ons een 9+ /10 van 327 reviews

4.5/5

ENKELE VOORBEELDEN!

alle denkbare varianten verkrijgbaar!

Bijzondere aspecten van het shirt:

Leden & klanten gaven ons een 9+ /10 van 327 reviews

4.5/5

WAT ANDERE LEDEN ZEGGEN:

GEWELDIGE SHIRTS

Marty van der Meer – Ik Loop Hard Lid

De Ik Loop Hard shirts zitten altijd prima, zijn motiverend, uniek en herkenbaar! Het community gevoel geeft mij die extra boost tijdens het lopen en zeker als andere leden je toe roepen en of herkennen omdat je naam op de achterkant van het shirt staat. Daarnaast leuk om andere leden van de community te leren kennen.

LET OP!

AFHANDELING DOOR PARTNER RUNNING MOOD

Alle kleding van Ik Loop Hard wordt verstuurd en afgehandeld door onze partner runningmood.nl

U wordt bij het klikken op de button automatisch doorgestuurd naar de Ik Loop Hard Shop wie onderdeel uit maakt van runningmood.nl

[Runningmood.nl is ook bekend van hiphardlopen.nl, de winnaar van de new webshop awards 2020 categorie sport.]

4.5/5

WIJ ZIJN TERUG EN HOE!

WIN ACTIE!

Zit jij binnen de eerste 500 verkopen?

Dan maak jij kans om dit prachtige horloge van GARMIN VIVOACTIVE 4L sport horloge te winnen. Het is voor ons al weer even geleden maar we zijn terug en hoe! Om jouw enthousiasme extra te waarderen verloten we deze mooie Garmin onder de eerste 500 ILH fans! 

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Op de pagina van Ik Loop Hard binnen de webshop van Running Mood kun je de gewenste maten en aantallen opgeven. Ben je niet zeker welke maat je nodig hebt, raadpleeg dan altijd de maattabel. Doordat de shirts zijn gepersonaliseerd kunnen ze niet worden teruggestuurd.

Ik loop hard biedt je voorlopig meerdere shirts aan om te laten bedrukken met een naam. Mogelijk dat in de toekomst zal worden uitgebreid.

Nadat wij de betaling hebben ontvangen, wordt je bestelling binnen maximaal 10 werkdagen gedrukt en verzonden.

Alle bestellingen worden verstuurd met de pakketpost van PostNL. Nadat het pakket is aangeboden bij PostNL, ontvang je per e-mail een Track & Trace code waarmee je de status van de bezorging kunt volgen. PostNL garandeert dat ruim 95% van alle postzendingen de volgende dag wordt bezorgd. De bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie.

Bij Running Mood kun je kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden waaronder Ideal en Klarna. Een bestelling wordt verwerkt nadat de betaling is ontvangen. Zodra de bestelling klaar is en naar je wordt opgestuurd, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging.

Zolang je niet hebt afgerekend, kunt je de bestelling annuleren. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, gaat je bestelling in productie en is annuleren niet meer mogelijk.

Omdat je bestelling een gepersonaliseerd product is, kun je deze niet retourneren. Dit geldt uiteraard niet wanneer wij een fout hebben gemaakt. Maak in dit geval een digitale foto van het kledingstuk en geef aan wat er niet goed is gegaan. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden. Voor reclames geldt een periode van 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Als je klaar bent met het ontwerp, dan plaats je het kledingstuk in het winkelmandje. Je kunt je bestelling nu afronden of een nieuw kledingstuk selecteren en ontwerpen. Als je iets gaat bestellen, is het altijd handig om ingelogd te zijn, maar je kunt natuurlijk ook bestellen zonder account.

De prijs van je bestelling is een totaal prijs. Zowel de kosten van de shirt, de drukkosten en de bezorgkosten zitten bij de prijs in. Alle prijzen die op de website staan vermeld, zijn inclusief btw.

Voor alle kledingstukken adviseren wij handwas tot 30°C en wasmiddelen waar geen bleek of wasverzachter aan is toegevoegd. Droog de kleding na het wassen niet in de wasdroger en de opdruk mag niet gestreken worden.

Running Mood is een webshop op het gebied van hardloopkleding voor zowel mannen als vrouwen, een van de marktleiders op het gebied van hardloopkleding. Vanuit Kolham wordt met een eigen team dagelijks hard gewerkt om klanten te bedienen met mooie kwalitatief goede kleding. Verder is Running Mood sinds oktober 2019 eigenaar van Hiphardlopen, een webshop die al meer dan 10 jaar bestaat en in 2020 de New webshop Award heeft gewonnen.

ILH community

Een groep mensen met dezelfde passie en liefde voor hardlopen en die behoren tot de leukste hardloopfamilie van Nederland. 

INSPIREREn

Hardlopen op jouw manier en het delen van jouw passie met gelijkgestemden zonder druk van tijd en of afstand waarbij fun & plezier voorop staat.

MOTIVEREN

Hardloopmotivatie kwijt? Als je nieuwe hardlopen motivatie zoekt dan krijg je tips en adviezen van de ILH familie om door te zetten met hardlopen of om deze weer op te op te pakken!

HERkenbaar

Gezamenlijke herkenbaarheid zorgt voor saamhorigheid en motivatie. Veel Ik Loop Hard leden en vrienden gingen je voor!

IK LOOP HARD KLEDING

WIJ HOUDEN VAN LOPEN!