RUN THE CITY

Loop op plekken waar normaal alleen de locals komen en ontdek al rennend alle geheimen en mooiste plekken van de stad met een lokale gids.

Mijn vragen over boekingen

Run The City Trips die beschikbaar zijn kunnen meteen geboekt en veilig afgerekend worden in onze webwinkel. Een officieel factuur zal worden na gestuurd.De Run The City trips die in voorbereiding zijn kunnen vrijblijvend worden gereserveerd door middel van een voorinschrijving. Wij houden je uiteraard op de hoogte omtrent de ontwikkelingen.

Dat kan door bij het afrekenen het aantal plekken te verhogen. Op het voorinschrijfformulier kunt u voor maximaal 4 personen reserveren. Wilt u meer personen reserveren bij een voorinschrijving neem dan contact met ons op.

Dit is zeker mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We snappen dat ook niet lopende gezinsleden graag mee op reis gaan, maar onze trips zijn hardloop georiënteerd. Om deze reden is de keuze gemaakt ‘niet’ hardlopers uit praktische overwegingen niet mee nemen.

Wij doen er alles aan om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken en checken je vooraf al in.

Minimaal 1 week van te voren sturen wij je de laatste stand van zaken door zodat je tijdig weet hoe laat je verwacht wordt en op welke locatie.

Ook hier zullen wij zorgen dat dit proces zo makkelijk mogelijk zal verlopen en doen wij voor jou het meeste werk!l

Je deelt de kamer standaard met een andere deelnemer. Uiteraard plaatsen wij bekenden en vrienden zo veel als mogelijk bij elkaar. Wil je toch een kamer voor jou alleen dan kan dit tegen een meerprijs.

Samen met jouw mede deelnemers en Nederlandse begeleiding hardlopen door een stad. De runs voorzien van een lokale gids waardoor je optimaal de stad zal leren kennen. Een trip bomvol plezier, avontuur en gezelligheid.

Mijn vragen tijdens de trip

Samen met een lokale gids word je meegenomen langs alle bekende én onbekende highlights van de stad. We bieden 2 a 3 tours aan zodat jij de stad optimaal leert kennen.

Gemiddeld zal er tussen de 8 en maximaal 15 km gelopen worden. Dankzij zorgvuldig ingeplande (foto)stops geniet iedere hardloper .

Jazeker! Naast het hardlopen met de groep is er genoeg tijd om te shoppen en te chillen.

We stellen het op prijs als je minimaal mee doet met 2 City Run’s, maar in de vrije tijd krijg je alle mogelijkheid zelfstandig de stad te ontdekken.

Lunch en diner is op eigen initiatief. We proberen een leuke avond afsluiter te organiseren, tegen geringe tarieven.

Er is vanuit Run The City – Ik Loop Hard Nederlandse begeleiding gedurende het hele weekend.

We zorgen er uiteraard voor dat je iemand van hetzelfde geslacht op de kamer hebt. Indien er is aangegeven met een vriendin / bekende op 1 kamer door te brengen dan zullen wij daar rekening meer houden.

We zullen een aanbod doen met excursies waar je aan kan deelnemen.

Voorinschrijving / overig

Op al onze trips gelden de algemene voorwaarden van het SGR / ANVR. Onderliggende boekingen worden verzorgd door een erkend reisbureau met al meer dan 100 jaar ervaring elkaar.

Bij het voorinschrijven van een trip zit je nog nergens aan vast. Wanneer de trip definitief is heb jij voorrang als je vooraf gereserveerd hebt!

Ondanks dat wij ons programma zo goed als mogelijk zullen afstemmen kan er altijd iets onvoorzien plaats vinden waardoor wij genoodzaakt zijn om dit programma te wijzigen.

Data & prijs van aangekondigde trips, waar vooraf voor kan worden ingeschreven, zijn afhankelijk van het marktaanbod, hotel & vliegtuig plekken waardoor de genoemde data op een later tijdstip nog kan veranderen. Bij het boeken van een trip zullen deze algemene voorwaarden van toepassing zijn.

VEEL GESTELDE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN RUN TOURS

Gedurende deze trip zijn er drie Run Tours georganiseerd: Run the lights; Secrets of Paris en Paris, je t’aime. 

Ja, wanneer je deelneemt aan één van de IkLoopHard Run The City – trips dan word je automatisch ingeschreven om alle Run Tours te doen die tijdens die trip georganiseerd worden. Maar maak je geen zorgen, alles is zo gepland dat iedere hardloper de trips vol plezier en genoeg ontspanning zal voltooien! 

Mocht er toch een reden zijn dat je niet in staat bent alle Run Tours deel te nemen, laat dat dan tijdig weten via info@ikloophard.nl

Run the lights is een route van 6 kilometer.

Secrets of Paris is een route van 12 kilometer. 

Paris, je t’aime is een route van 6 kilometer.

Voor iedere loper zijn de Tours goed te doen, er worden namelijk veel stops gemaakt. Het tempo is ontspannen en er kan tijdens het rennen gewoon gepraat worden. 

Wel wordt aangeraden om in ieder geval 5 kilometer non-stop te kunnen rennen. 

Nee, tijdens de Run Tours bij deze trip zullen niet de hoogste snelheden behaald worden. Je zal elke keer even stoppen om te genieten van al het moois dat te stad te bieden heeft. Dus laat de droom om een PR in het buitenland te rennen maar in Nederland!

Tijdens de Run Tour wordt er gestopt bij de bezienswaardigheden voor een foto moment.

Ja, gedurende de gehele Tour worden er korte pauzes ingelast voor foto’s, wat drinken en een snack. 

Nee, tijdens de Tour ren je alleen langs de bezienswaardigheden. Deze kan je later op eigen initiatief bezoeken of boek een leuke extra excursie. 

Tijdens de Run Tour zijn er geen echte sanitaire stops geplanned. Maak hier voor de start nog even gebruik van. 

TIJDENS DE RUNTOURS

 • Jullie eigen lokale gids.
 • Een flesje water.
 • Lekkere (en gezonde) snacks voor onderweg.
 • Een regenjack, voor het geval dat… 
 • Digitale foto’s die jouw hardloopervaringen in deze stad bewijzen.
 • Een ervaring om over naar huis te schrijven! 
 • Opslagruimte voor grote tassen en andere waardevolle spullen. 
 • De entree van monumenten en musea waar we langs rennen. We gaan niet naar binnen.
 • Zorg voor een klein tasje dat je kan dragen tijdens het lopen. 
 • Neem een band mee waar je jouw telefoon en pinpas in kan bewaren. 
 • Zorg dat je van tevoren naar het toilet bent geweest! 
 • Stel al je vragen aan de local die de tour leidt. Hij of zij kent alle ins en outs van Parijs.
Running Partner
Social Running
Travel partner