Run The City - Parijs

Hardlopen door Europese steden met een lokale gids! 18 en 19 mei 2019 Run The City is powered by Ik Loop Hard!

+ Transfers 8-15 Personen 3 Volle dagen! Hotel +l/o
PROGRAMMA

Programma vrijdag

Aankomst in Parijs & hotel
Lunch
Runtour - Paris
Diner
Programma zaterdag

Ontbijt
Start de dag met een heerlijk ontbijt in het hotel.
Lunch
Parktraining
Een actieve training in het park onder begeleiding van een Nederlandse sporter.
Diner
Runtour - Lights of Paris
Ontdek de magie van Parijs als het donker wordt en de lampjes aan gaan. De stad zal zich van een heel andere kant laten zien!
Programma zondag

Ontbijt
Start de dag met een heerlijk ontbijt in het hotel.
Runtour - Runtour Secrets of Paris
Ontdek de stad al rennend met een lokale gids.
Lunch
Parktraining
Een actieve training in het park onder begeleiding van een Nederlandse sporter.
Diner
PROGRAMMA & RUNTOURS

Vrijdag - Run the Lights 6KM

Parijs by night, bewonder alle prachtige lichtjes van Parijs in het donker! Bij deze run van 6 kilometer loop je langs alle verlichte straatjes, bruggen en monumenten en ontdek jij de reden waarom Parijs met recht de City of Lights genoemd mag worden. Waarom deze Tour? Deze stad onthult haar schoonheid in het donker. Rennen door alle verlichte straatjes is zeker een game-changer! Je zal prachtige plekken bewonderen en terecht komen op de geheime plekjes die alleen de lokale gids je kan laten zien. De standaard reisgidsen leiden je niet door het Parijs zoals de gids het kent. Vervolgens kan je voldaan op zoek naar een lekker frans restaurantje, bistro of pub voor een maaltijd of drankje.

Zaterdag - Secrets of Paris 12Km

Alle prachtige, klassieke monumenten van Parijs bewonderen terwijl de hele stad nog slaapt. Deze 12 kilometer lange tour is écht iets voor de vroege vogels! Natuurlijk wordt er gerend langs alle bekende bezienswaardigheden, maar daarnaast neemt de lokale gids je ook mee naar alle verborgen schoonheden van Parijs! Je zult rennen door tuinen en doorgangen die langs de rechteroever van de rivier de Seine verschuilt liggen en op deze manier plekken zien die niet in onze reisboekjes te vinden zijn. Waarom deze tour? Een vroege 12 kilometer om jouw dag van start te laten gaan met enorm veel prachtige indrukken. En na deze fitte start van de dag, geniet je extra van het ontbijt in het hotel en weet je precies bij welke bezienswaardigheden je moet zijn, want dankzij de Tour ben je al helemaal wegwijs in Parijs.

Zondag - Paris je t'aime 6KM

Deze tour is weer voor échte vroege vogels! Je rent in deze 6 kilometer langs veel van de prachtige bezienswaardigheden van Parijs. Bij de start van zonsopgang zal de run beginnen en als het weer meezit zal je deze prachtige zonsopgang achter de Eiffeltoren mogen bewonderen. Als er iets magisch is dan is dat het wel! Alle bezienswaardigheden eens zien zonder die toeristen ervoor, dat is het grote voordeel van vroeg opstaan. Waarom deze tour? Bij deze tour maak je kennis met zowel de bekende als onbekende highlights van Parijs. De nog diep slapende stad is helemaal voor jou en je mede ILH deelnemers en dankzij het vroege tijdstip zijn er nog geen hordes toeristen bij de monumenten, oftewel: de perfecte tijd voor foto’s!

Run The City
VEEL GESTELDE VRAGEN RUN TOURS

Gedurende deze trip zijn er drie Run Tours georganiseerd: Run the lights; Secrets of Paris en Paris, je t’aime. 

Ja, wanneer je deelneemt aan één van de IkLoopHard Run The City – trips dan wordt je automatisch ingeschreven om alle Run Tours te doen die tijdens die trip georganiseerd worden. Maar maak je geen zorgen, alles is zo gepland dat iedere hardloper de trips vol plezier en genoeg ontspanning zal voltooien! 

Mocht er toch een reden zijn dat je niet in staat bent alle Run Tours deel te nemen, laat dat dan tijdig weten via info@ikloophard.nl

Run the lights is een route van 6 kilometer.

Secrets of Paris is een route van 12 kilometer. 

Paris, je t’aime is een route van 6 kilometer.

Voor iedere loper zijn de Tours goed te doen, er worden namelijk veel stops gemaakt. Het tempo is ontspannen en er kan tijdens het rennen gewoon gepraat worden. 

Wel wordt aangeraden om in ieder geval 5 kilometer non-stop te kunnen rennen. 

Nee, tijdens de Run Tours bij deze trip zullen niet de hoogste snelheden behaalt worden. Je zal elke keer even stoppen om te genieten van al het moois dat te stad te bieden heeft. Dus laat de droom om een PR in het buitenland te rennen maar in Nederland!

Tijdens de Run Tour wordt er gestopt bij de bezienswaardigheden voor een foto moment.

Ja, gedurende de gehele Tour worden er korte pauzes ingelast voor foto’s, wat drinken en een snack. 

Nee, tijdens de Tour ren je alleen langs de bezienswaardigheden. Deze kan je later op eigen initiatief bezoeken of boek een leuke extra excursie. 

Tijdens de Run Tour zijn er geen echte sanitaire stops geplanned. Maak hier voor de start nog even gebruik van. 

TIJDENS DE RUNTOURS

 • Jullie eigen lokale gids.
 • Een flesje water.
 • Lekkere (en gezonde) snacks voor onderweg.
 • Een regenjack, voor het geval dat… 
 • Digitale foto’s die jouw hardloopervaringen in deze stad bewijzen.
 • Een ervaring om over naar huis te schrijven! 
 • Opslagruimte voor grote tassen en andere waardevolle spullen. 
 • De entree van monumenten en musea waar we langs rennen. We gaan niet naar binnen.
 • Zorg voor een klein tasje die je kan dragen tijdens het lopen. 
 • Neem een band mee waar je jouw telefoon en pinpas in kan bewaren. 
 • Zorg dat je van tevoren naar het toilet bent geweest! 
 • Stel al je vragen aan de local die de tour leidt. Hij of zij kent alle ins en outs van Parijs.
RUN THE CITY BESTEMMINGEN

€459,00

/pp
19 -21 september

Run The City - Porto

Ontdek samen met je mede IkLoopHard deelnemers het prachtige Porto. Beklim, onder begeleiding van een lokale running gids, de heuvels van de stad en jullie zullen beloond worden met het beste uitzicht op Porto!

€359,00

/pp
19 & 18 mei

Run The City - Parijs

Het romantische Parijs ontdekken op je hardloopschoenen, dat moet als een droom klinken. Ren onder begeleiding van een lokale gids langs alle prachtige plekjes waar Parijs zo geliefd om is. Ren jij mee?

€459,00

/pp
19 - 21 september

Run The City - Porto deluxe

Ontdek samen met je mede IkLoopHard deelnemers het prachtige Porto. Beklim, onder begeleiding van een lokale running gids, de heuvels van de stad en jullie zullen beloond worden met het beste uitzicht op Porto!
+ Transfers 8-15 Personen 2 Volle dagen! **** Hotel +l/o